Бершадська територіальна громада

Вінницька область, Гайсинський район

01.07.2022 09:40

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ТА ПРОВУЛКІВ У ФОРМІ ЗУСТРІЧІ ТА ЕЛЕКТРОННОЇ КОНСУЛЬТАЦІЇ.

Шановні мешканці Бершадської міської територіальної громади!

Агресія Російської Федерації проти України актуалізувала необхідність перейменування назв географічних об’єктів, об’єктів топоніміки населених пунктів, які пов'язані з державою-агресором чи історією російської імперії та СРСР.

Згідно з Розпорядженням від 27 червня 2022 року №90 з 01 липня по 30 липня в Бершадській міській територіальній громаді буде проведено громадське обговорення питання перейменування вулиць та провулків у формі зустрічі та електронної консультації.

Громадське обговорення у формі зустрічі буде проводитись з 15 по 20 липня в населених пунктах громади, вулиці яких пропонується перейменувати. Місцем проведення зустрічі вважати вулицю чи провулок, назву яких пропонується перейменувати. Час та дата проведення зустрічі зазначені в додатку переліку вулиць та провулків які мають та можуть бути перейменованими. Реєстрацію учасників зустрічі здійснює представник робочої групи (староста).

Номер телефону особи, яка надає консультації з питання, що винесено на обговорення: 0978491990, Катерина Арзуївна.

Учасниками громадського обговорення можуть бути фізичні особи, які мають право голосу відповідно до Конституції України та зареєстровані або проживають, або здійснюють діяльність на території громадського обговорення.

Метою проведення громадського обговорення є вивчення пропозицій, зауважень щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів громади.

Ви маєте змогу надати свої пропозиції або зауваження щодо перейменування вулиць декількома способами:
- залишити пропозицію, зареєструвавшись користувачами платформи EDEM https://consult.e-dem.ua/consultations/429
- відправити пропозицію на електронну адресу office@radabershad.gov.ua,
Надаючи пропозицію, обов'язково зазначайте П.І.Б. автора, адресу проживання, дати та року народження, номеру засобу зв'язку, підпису і дати, та надання згоди на обробку персональних даних.
Анонімні пропозиції не розглядаються!

Рекомендований Перелік вулиць та провулків при проведенні громадських обговорень (додається).

Також, надаючи пропозицію нової назви вулиці, необхідно надати обґрунтування нової назви. Просимо враховувати Загальний перелік назв усіх вулиць міста та населених пунктів громади (додається), аби уникнути повторення назв. Наприклад, в місті (селі) вже є такі вулиці: Кармелюка, Лесі Українки, Садова тощо.

Термін збору пропозицій щодо нових назв вулиць до 30 липня 2022 року включно.

До 30 липня включно жителі громади мають можливість запропонувати нову назву кожної окремої вулиці на платформі електронної демократії, перейшовши за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/429.

Результати обговорення буде розміщено на офіційному сайті Бершадської міської ради в розділі « Громадське обговорення» за посиланням: https://radabershad.gov.ua/residents/gromadske_obgovorennja.html

62be97cb0b02c.jpg